• Final del Concurs de Blues de la Societat de Blues de Barcelona
  XII Cicle Blues & Boogie L’Hospitalet
  Dissabte, 18 de novembre, 20 h
  Veure imatge de Final del Concurs de Blues de la Societat de Blues de Barcelona (nova finestra)
  Cada dos anys, la Societat de Blues de Barcelona convoca el Concurs de Blues de Barcelona i realitza la final del mateix, dins el Cicle Blues & Boogie.

  En aquesta ocasió les bandes que han arribat a la final, després d'una elecció que ha establert un jurat compost per especialistes de blues de tot l'Estat, han estat: Bocinegro Downhome de Fuerteventura, Los Fabulosos Blueshakers de València i The Chain Smokers Band de Lleida. L'ordre d'actuació se sotmetrà el mateix dia de la final per rigorós sorteig.

  Enguany, a més a més, comptarem amb uns artistes convidats de luxe: Lolo Ortega que arriba al Cicle de Blues & Boogie per presentar el seu últim disc anomenat "Mr. Bluesman ", acompanyat a l'escenari pel grup barceloní Bigstone Workers.
 • La Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) de Collblanc - la Torrassa.
  A LA XIC LA MONEDA ÉS “EL SABER”
  de l'1 de setembre de 2017 al 31 de juliol de 2018
  Veure imatge de La Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) de Collblanc - la Torrassa. (nova finestra)
  La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC) és un sistema d’intercanvi de sabers, habilitats i experiències, obert a tothom i sense ànim de lucre. Les persones participants ofereixen el que saben i demanen el que volen aprendre, conformant una xarxa de persones en què cadascú aprèn dels altres i, alhora,  ensenya als demés.
 • Cicle L’H Blues & Boogie 2017
  12a edició
  del 27 d'octubre al 2 de desembre
  Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2017 (nova finestra)
  El proper divendres 27 d’octubre de 2017, el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa serà el punt de partida d’una nova edició del Cicle Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 2 de desembre.
 • Exposició fotogràfica Piano Blues, de Joan Gómez
  Dins el cicle Blues & Boogie 2017
  del 27 d'octubre al 30 de novembre
  Veure imatge de Exposició fotogràfica Piano Blues, de Joan Gómez (nova finestra)
  Joan Gómez és un gran aficionat al blues i un prestigiós fotògraf de l'escena barcelonina que ha documentat infinitat d'esdeveniments musicals des de fa anys, tant en escenaris grans a manera de festivals com en bars petits on la música se sent a flor de pell.
 • 19è Mercat d’intercanvi a la plaça Espanyola
  Organitza: Xarxa d’Intercanvi de Coneixements (XIC) de Collblanc – la Torrassa
  Dissabte, 25 de novembre, 11 h
  Veure imatge de 19è Mercat d’intercanvi a la plaça Espanyola (nova finestra)
  Al Mercat d’Intercanvi les coses que nosaltres ja no necessitem poden tenir una segona oportunitat a les mans d’un altre (llibres, roba, menjar, objectes...) i també, per descomptat, es poden intercanviar coneixements.
 • XIC
 • Blues & Boogie L’Hospitalet
 • Facebook Pocket Concerts
CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA - C/ Mare de Déu dels desemparats, 87 - 08904 L'Hospitalet - Telf: 93 403 62 53 - Fax: 93 403 62 60
Anar a Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)