Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Més de 4.000 infants de la ciutat participen en el programa municipal de Natació educativa (nova finestra)
22/10/2021 11:10:00
Esports

Més de 4.000 infants de la ciutat participen en el programa municipal de Natació educativa

Es fa en 8 instal·lacions esportives: en els poliesportius del Centre, Sanfeliu, Bellvitge, Fum d’Estampa, les Planes, Santa Eulàlia i Gornal i a les Piscines Municipals

Més de 4.000 infants alumnes de primària dels centres escolars de la ciutat participen aquest curs en el programa Natació educativa, un servei que ofereix la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. El programa compleix amb la normativa vigent en matèria de salut pública. Les escoles poden optar a participar en horari lectiu en el programa durant tot un curs o un trimestre.

L’objectiu és, a més de promoure una activitat física d’aprenentatge i consolidació dels estils de la natació, oferir als infants una experiència que contribueixi al seu desenvolupament integral.

Aquesta iniciativa va ser la primera de l’Estat que, l’any 1998, va treballar els continguts curriculars d’educació física a la piscina. Actualment segueix sent un programa referent que compta amb la participació d’una cinquantena de centres escolars de la ciutat.

L’activitat s’insereix en les línies estratègiques de l’Ajuntament de promocionar hàbits saludables i facilitar una educació de qualitat, amb criteris integradors i globalitzadors.

Aquest programa municipal es desenvolupa en 8 instal·lacions esportives: en els poliesportius del Centre, Sanfeliu, Bellvitge, Fum d’Estampa, les Planes, Santa Eulàlia i Gornal i a les Piscines Municipals.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400