Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Ajuntament millora les parets mitgeres del pati de la nova Escola Ernest Lluch (nova finestra)
07/12/2022 10:30:00
Obres millora edificis

L’Ajuntament millora les parets mitgeres del pati de la nova Escola Ernest Lluch

  Els treballs realitzats permeten que l’espai tingui ara les condicions adequades per a un centre educatiu   La Generalitat no va assumir aquesta actuació en les obres de construcció del nou edifici escolar de la Torrassa

L’Ajuntament ha finalitzat les obres de millora de les parets mitgeres del pati de la nova Escola Ernest Lluch, edifici construït en la confluència del passatge de Colom i el carrer del Montseny, al barri de la Torrassa.

L’Ajuntament s’ha fet càrrec de l’actuació atès que la Generalitat no va assumir aquesta reparació en les obres de construcció de l’escola, que s’ha estrenat aquest curs escolar. L’objectiu és que el nou centre educatiu desenvolupi la seva activitat amb un pati i les seves instal·lacions en les condicions adequades.

Les parets mitgeres del pati, que confronten amb finques veïnes del passatge de Colom, el carrer de la Mare de Déu dels Desemparats, el carrer del Montseny i el carrer de Llançà, presentaven un aspecte deteriorat i poc apte per als usos de la nova escola.

Els treballs de millora han consistit a sanejar les parets i, posteriorment, arrebossar-les i pintar-les, retirar-ne elements i fer-hi diverses reparacions, a més de col·locar-hi una xapa d’acer amb una funció estètica i de protecció per garantir la seguretat dels usuaris del pati escolar.

Les obres de millora de les parets mitgeres del pati de l’Escola Ernest Lluch han durat un mes i han tingut un cost de 42.778 euros.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400