Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Dia Internacional contra la Violència envers les Dones (nova finestra)
25/11/2021 13:00:00
Igualtat

Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

La Guàrdia Urbana i el personal de l’edifici municipal del carrer del Migdia s’han concentrat aquest migdia a l’aparcament de la policia municipal per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Hi han assistit, entre d’altres, el regidor de Convivència i Civisme, Pepe Castro; la regidora d’Igualtat, Laura García, i l’intendent en cap de la Guàrdia Urbana, Ramon Dosaigues.

La portaveu de la Guàrdia Urbana, Eva Maria Bueno, ha llegit un manifest denunciant la violència que s’exerceix sobre les dones i reclamant la seva eliminació: “Des de Guàrdia Urbana de L’Hospitalet volem viure aquesta data amb un acte que recordi la lluita de les dones per una vida lliure de violències i que mostri la nostra implicació com a dones  i com a policies per protegir la nostra ciutadania”.

Les dones de la Guàrdia Urbana s’han adherit a la campanya “Juntes som més fortes”, que ha posat en marxa l’Associació de Dones de Sant Josep recollint parells de sabates per col·locar avui a la pista de bàsquet del parc de la Serp.

Aquesta tarda, l’alcaldessa, Núria Marín, assistirà a l’acte de la lectura del  Manifest, amb la col·laboració de les associacions de dones de L’Hospitalet i que es farà a les 18 hores, a la plaça de l’Ajuntament.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400