Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Homenatge a les persones centenàries de L’Hospitalet (nova finestra)
01/10/2022 19:00:00
Dia de la Gent Gran

Homenatge a les persones centenàries de L’Hospitalet

L'acte s'emmarca dins de la commemoració avui del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, s’ha fet al Centre Cultural de Bellvitge i ha reunit 16 de les 24 persones que aquest any compleixen 100 anys a la ciutat.

Aquesta tarda la ciutat de L’Hospitalet ha fet un l’homenatge a les persones centenàries  en el marc de la celebració del Dia de la Gent Gran amb la presència de l’alcaldessa, Núria Marin, la regidora de Participació i Relacions Ciutadanes, M. Ángeles Sariñena i la directora general d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat, Cesca Domènech.

L'acte s'ha celebrat al Centre Cultural de Bellvitge amb la participació d’alguns familiars dels homenatjats, i ha comptat  amb l'actuació de la cantant Raquel Lúa, que ha interpretat peces del seu segon disc, ‘Piel’, i els hi ha cantat als avis i àvies l’aniversari feliç en el moment en el que ha sortit el pastís d’aniversari.

De les 24 persones que enguany fan 100 anys a L'Hospitalet, han assistit a l'acte 13 dones i 3 homes. Moltes d’elles nascudes fora de Catalunya (Andalusia, Aragó, Madrid, Galicia o Tànger) i que van arribar fa molts anys a L’Hospitalet. Moltes felicitats a tots i totes!  Han rebut una estàtua de l’Acollidora feta per Alpi, la medalla centenària i un ram de flors. Aquests 16 centenaris han estat acompanyats a l’acte a la fila 0 per cinc persones més, quatre dones i  un home, que tenen més de 100 anys i que han rebut un ram de flors.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400