Pocket Concert: TarantiNation
Organitzen: CCCT, Bad Music i SBB
Data: 20 de gener de 2017
Hora: a les 21 h
Duració aprox.: 2 hores
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)
El primer Pocket Concert d’enguany en el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa és irrepetible: Concert doble de la banda sabadellenca TarantiNation, especialista a recrear temes dels films de Quentin Tarantino. En aquesta ocasió oferiran un primer concert amb la banda sonora de Reservoir Dogs, per celebrar el 25è aniversari de la seva estrena, mentre que la segona passada serà una recopilació dels millors temes de les seves bandes sonores.

El primer Pocket Concert d’enguany en el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa és irrepetible: Concert doble de la banda sabadellenca TarantiNation, especialista a recrear temes dels films de Quentin Tarantino.

En aquesta ocasió oferiran un primer concert amb la banda sonora de "Reservoir Dogs", per celebrar  el 25 aniversari de la seva estrena, mentre que la segona passada serà una recopilació dels millors temes de les seves bandes sonores.

Soul, funk, rock'n'roll i música negra a dojo.

Espectacle gratuït

La banda està formada per:

Tomas Rooney - Veu
Massimiliano Gentilini - Baix
Mario Jovic - Guitarra
Rafa Lagunas - Bateria
Anna Bosch Sierra - Teclats
Andreu Domenech - Saxo Baríton

  • XIC
  • Blues & Boogie L’Hospitalet
  • Facebook Pocket Concerts
CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA - C/ Mare de Déu dels desemparats, 87 - 08904 L'Hospitalet - Telf: 93 403 62 53 - Fax: 93 403 62 60
Anar a Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)