Exposició retrats i presentació llibre Collblanc, un Barri i un Mercat
Retrats i vivències, de Teresa Canturri
del 4 al 24 de desembre
Tipus d'entrada: Lliure
El divendres 4 de desembre de 2015, a les 18 hores, s'inaugura al Mercat de Collblanc l'exposició de retrats i presentació del llibre “Collblanc, un Barri i un Mercat”, de Teresa Canturri, amb les imatges captades amb l'objectiu de la seva càmara, acompanyades dels comentaris dels veïns i comerciants.
La Teresa és una enamorada del barri i la seva gent, tal i com reconeix ella mateixa en aquestes paraules:

"De ben segur que tots els barris de la ciutat tenen la seva història i el seu encant. Però Collblanc, m’atreviria a dir, que és el més cosmopolita de tots. La seva situació a la frontera amb Barcelona i punt d’entrada de la gent que venia dels afores, el varen convertir en un barri que de sempre ha tingut una notorietat molt forta. La seva activitat constant ha fet que sigui conegut, visitat i transitat per gent de tot arreu.

Parlar de Collblanc sense parlar del seu mercat i de tota l’activitat que al seu voltant existeix sembla quasi impossible.

Si hi ha mercats amb personalitat i estimats pel seu veïnat, Collblanc es un d’ells. I això es el que succeeix amb tots els veïns de Collblanc i de la Torrassa.”

Teresa Canturri
fotograf

Per saber més de Teresa: http://canturrifoto.wix.com/foto  • XIC
  • Blues & Boogie L’Hospitalet
  • Facebook Pocket Concerts
CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA - C/ Mare de Déu dels desemparats, 87 - 08904 L'Hospitalet - Telf: 93 403 62 53 - Fax: 93 403 62 60
Anar a Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)