Exposició: Fusió Art, de Gaby Kitaj Zyskindowich i Joan Pla Rodríguez
Pintura i escultura
Veure imatge de Exposició: Fusió Art, de Gaby Kitaj Zyskindowich i Joan Pla Rodríguez (nova finestra)
del 5 al 29 d'abril
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)
Exposició de pintures i escultures Fusió Art. Pintures de Gaby Kitaj, basades en rostres, paisatges i bodegons, algunes inspirades en les pintures d'artistes famosos; i Joan Pla amb una mostra d'escultures de la col·lecció titulada Sigues tu.
Al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa es pot visitar l’exposició de pintures i escultures “Fusió Art”, de Gaby Kitaj i Joan Pla.

La inauguració és el dijous dia 5 d’abril de 2018, a les 19 hores.

Gaby Kitaj Zyskindowich
Va néixer a Buenos Aires (Argentina) l’any 1945. Va cursar estudis primaris i secundaris a Buenos Aires. Es desplaça a Barcelona l’any 1966 i cursa estudis de Medicina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. S’especialitza en cirurgia maxil•lofacial, anestèsia i reanimació. Obté el premi Jaume Raventós, atorgat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Barcelona. Actualment és soci director de la Clínica Dentart, situada al carrer de Balmes, 197 de Barcelona (www.dentart-bcn). Apassionat del cinema i de la pintura, crea les seves primeres obres a Buenos Aires, i segueix posteriorment a Barcelona com a alumne de l’Escola Carme Muset. Actualment estudia a l’escola del professor José Mª Caamaño, a Mataró. La seva pintura es basa, fonamentalment, en rostres, paisatges i bodegons. Algunes de les seves obres estan inspirades en les pintures d’artistes famosos.

Joan Pla Rodríguez
Va néixer a L’Hospitalet l’any 1946. Cursa estudis primaris al col•legi Pompeu, i fa el curs d’Oficialia a l’Escola Industrial. Als 14 anys comença a treballar a Tallers Rodri de L’Hospitalet, especialitat mecànica. Dels 19 als 49 anys treballa a Aletes, SA de L’Hospitalet, realitzant treballs de manteniment de maquinària de motlles i matrius. Amb 50 anys s’especialitza en fusteria d’aïllaments tèrmics i acústics d’obra antiga i edificis modernistes catalogats (La Pedrera). Paral•lelament, des de 2006 comença a crear la seva col•lecció d’escultures a la qual pertany aquesta col•lecció denominada “Sigues tu”.

Entrada lliure.

  • XIC
  • Blues & Boogie L’Hospitalet
  • Facebook Pocket Concerts
CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA - C/ Mare de Déu dels desemparats, 87 - 08904 L'Hospitalet - Telf: 93 403 62 53 - Fax: 93 403 62 60
Anar a Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)