Pocket Concert #66: Marc Ferrer Trio and Laia Porta, tribut a Bessie Smith
Organitzen: CCCT, Bad Music i SBB
Data: 31 de març de 2017
Hora: 21 h
Duració aprox.: 1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)
Us esperem al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa a on podreu gaudir d’un nou concert de petit format de  Marc Ferrer Trio and Laia Porta, un tribut a Bessie Smith, la cantant de blues més popular dels anys 20 i 30 i la més influent de entre els cantants que la varen seguir. Amb la introducció i conferencia de Manuel López Poy.
Us esperem al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa a on podreu gaudir d’un nou concert de petit format de  MARC FERRER TRIO & LAIA PORTA, en un tribut a Bessie Smith, amb la introducció i conferencia de Manuel López Poy.

Bessie Smith (Chattanooga, Tennessee, 15 d’abril de 1894 – Clarksdale, Mississippi, 26 de setembre de 1937) va ser la cantant de blues més popular dels anys 20 i 30, i la més influent en els cantants que la varen seguir. La seva vida i la seva trajectòria la van convertir en una llegenda, i va passar a ser coneguda com a l’emperadriu del blues.

A Marc Ferrer Trio, una formació que està arrelant per tot el país, que està recollint molt bones crítiques, se’ls uneix una de les millors veus de l’escena, la cantant Laia Porta, que ens endinsaran en un viatge pel temps recordant la figura de Bessie Smith.

Serà el proper divendres 31 de març de 2017, a les 21:00 hores. No hi falteu!

Espectacle gratuït

  • XIC
  • Blues & Boogie L’Hospitalet
  • Facebook Pocket Concerts
CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA - C/ Mare de Déu dels desemparats, 87 - 08904 L'Hospitalet - Telf: 93 403 62 53 - Fax: 93 403 62 60
Anar a Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)