Clàssics a la Torrassa: Concert Viola Eslava, amb Clau de volta 
Organitzen: CCCT i Comissió d’actes culturals Mare de Déu dels Desemparats
Data: 18 de maig de 2018
Hora: 20 h
Duració aprox.: 1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
C. Santiago Apòstol 40  (L'Hospitalet de Llobregat)
A  l'Auditori la Torrassa gaudireu del concert de música clàssica que interpretarà el duet Clau de volta, un projecte que neix de l’amistat de dos músics professionals, Georgina Campoy (piano) i Jordi Nabona (viola) que es troben per tocar plegats i compartir la seva passió per la música. Farem un viatge als perfums i textures de la música eslava.
A  l'Auditori la Torrassa gaudireu del concert de música clàssica que interpretarà el duet CLAU DE VOLTA, un projecte que neix de l’amistat de dos músics professionals, Georgina Campoy (piano) i Jordi Nabona (viola) que es troben per tocar plegats i compartir la seva passió per la música.

En aquest concert,  amb CLAU DE VOLTA farem un viatge als perfums i textures de la música eslava passant per la Txèquia de J.W. Kalliwoda a la Rússia de A. Glassunow i D. Shostakovich, a partir d’una petita mostra del repertori per viola i piano.

Jordi Nabona i Georgina Campoy son dos músics graduats superiors en interpretació per la Royal Welsh College of Music and Drama i el Conservatori Superior de Música del Liceu respectivament.  Ambdós compaginen la seva vesant pedagògica amb la interpretativa en diferents formacions i projectes.

Amb aquesta programació estable de concerts, el Centre Cultural Collblanc - la Torrassa amb la col•laboració de la Comissió d’actes culturals Mare de Déu dels Desemparats, volen oferir al barri una programació musical de qualitat, de petit format i d’assistència LLIURE i GRATUÏTA.

  • XIC
  • Blues & Boogie L’Hospitalet
  • Facebook Pocket Concerts
CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA - C/ Mare de Déu dels desemparats, 87 - 08904 L'Hospitalet - Telf: 93 403 62 53 - Fax: 93 403 62 60
Anar a Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)