Cicle Clàssics a la Torrassa: Tribut als Tres Tenors
Organitzen: CCCT , l’Auditori la Torrassa i l’escola de Música i JPC
Data: 17 de novembre de 2017
Hora: 20 h
Duració aprox.: 1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
C. Santiago Apòstol 40  (L'Hospitalet de Llobregat)
Clàssics a la Torrassa presenta un concert tribut als Tres Tenors. Carlos Muñoz, Albert Gracia, César Cortés  (tenors) i Juli Rodríguez (piano) ofereixen un repertori de cançons que van interpretar els grans de l’òpera: els tenors José Carreras, Placido Domingo i Luciano Pavarotti.
A l'Auditori la Torrassa, dins el cicle Clàssics a la Torrassa, gaudireu del concert “Tribut als Tres Tenors” en el qual Carlos Muñoz, Albert Gracia, César Cortés  (tenors) i Juli Rodríguez (piano) ofereixen un repertori de cançons que van interpretar els grans de l’òpera: els tenors CARRERAS, DOMINGO i PAVAROTTI.
 
El fenomen dels TRES TENORS Carreras - Domingo – Pavarotti és aplaudit al món per haver fet arribar la lírica a un públic més ampli de l'habitual en els grans teatres. Els seus concerts de gran èxit van donar la volta al món, aconseguint ser el disc d'òpera més venut de la història.
 
El repertori que els oferim en aquest tribut, comprèn àries d'òpera, cançons, romances de sarsuela i cançons napolitanes. Totes interpretades i aclamades al llarg dels 12 concerts que van arribar a realitzar aquests grans de l'opera.
 
Per tot això, es genera la unió de diversos tenors que formen part de reconegudes companyies d'òpera internacionals. 10 anys de treball ininterromput...
 
Amb aquesta programació estable de concerts, el Centre Cultural Collblanc - la Torrassa juntament amb l’Auditori la Torrassa i l’escola de Músics i JPC, volen oferir al barri una programació musical de qualitat, de petit format i d’assistència LLIURE i GRATUÏTA, per tal de popularitzar i difondre aquesta música.

  • XIC
  • Blues & Boogie L’Hospitalet
  • Facebook Pocket Concerts
CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA - C/ Mare de Déu dels desemparats, 87 - 08904 L'Hospitalet - Telf: 93 403 62 53 - Fax: 93 403 62 60
Anar a Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)