Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Concert de Rebeca Jiménez

Fecha: 17 de diciembre de 2020
Hora: 20h
Fecha inicio inscripción: 23/11/2020
Fecha fin inscripción: 16/12/2020
Duración aprox.:2 horas
Tipo de entrada: Reservada
Precio:Gratuito
Organizadores: 
Centro Cultural Sanfeliu
Festival Acròbates
Lugar: Centro Cultural Sanfeliu(Centro Cultural Sanfeliu)
C. Emigrant 0027  (L'Hospitalet de Llobregat)Cómo llegar

En motiu del Festival Àcrobates tindrà lloc al Centre Cultural Sanfeliu el concert de Rebeca Jiménez, una artista amb més de 10 anys de trajectòria en solitari i quatre discos a les seves esquenes, que ens proposarà un viatge musical que va des del pop-rock passant pel soul fins arribar a les ranxeres i als ritmes llatins.

 

Rebeca Jiménez és una artista absolutament coneguda a nivell internacional i ha col·laborat amb altres artistes del panorama mundial com Neil Young, John Fogertyo Andrés Calamaro; així com altres del panorama nacional com Miguel Ríos, Quique González, Coque Malla, Rubén Pozo, Leiva, M Clan.

 

Al 2016 va crear el seu propi segell Tormenta y Mezcal MagicRecords i va gravar el seu àlbum "Tormenta y Mezcal". Sota el seu propi segell també, ara ens presenta el seu nou single "Mis ojos te lo diran", tot una alenada d'aire fresc, optimisme i alegria que et farà ballar des dels primers acords i provocarà que no vulguis parar de escoltar-lo.

 

IMPORTANT: L'aforament serà limitat i s'haurà de reservar entrada. El concert és gratuït però es farà una taquilla inversa i es donaran els beneficis obtinguts a la Marató.

 

No dubtis més i reserva la teva entrada. T'ho perdràs?

 

Reserva d'entrades:  https://www.eventbrite.es/e/entradas-concert-de-rebeca-jimenez-129531475129

Ayuntamiento de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400