Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Clive Booth: l’artista social

Exposició l Performances l Taller
Veure imatge de Clive Booth: l’artista social (nova finestra)
del 7 de juny al 15 de juliol
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Una retrospectiva de l'artista social Clive Booth, anglès, establert a Barcelona des de 1977. Recordant els seus inicis a Les Rambles i la seva participació en el festival L’H.Art Viu, de L'Hospitalet de Llobregat, al 1987. Una trajectòria que pretenem mostrar a través d'una exposició de fotografies, obres i objectes personals; un taller i algunes performances de l'artista. Com a colofó especial, Clive vol ensenyar part del material que va construir en l'època del confinament en 2020 i les noves actuacions que va realitzar en aquest últim any als carrers de L’Hospitalet. Sempre acompanyat del fotògraf documental Marc Asensio (Barcelona, 2001), que va registrar els moments de complicitat de l'artista amb el públic. Imatges que componen la gran part d'aquesta exposició.
Clive Booth va néixer en Bridgnorth, Shropshire, Anglaterra, al 1949. Considera que va tenir una vida molt trista a Anglaterra. La seva gran transformació va passar quan va deixar el seu país i va venir a Espanya al 1977. Conèixer Les Rambles de Barcelona va ser per a ell la seva salvació, el moment clau de la seva vida. Va ser com trobar la llum i el seu veritable lloc en el món.
Després de més de 40 anys continua sortint als carrers de Barcelona i L'Hospitalet amb les seves obres en el propi cos. Cada dia comença el dia amb moltes idees al cap, i les plasma en diferents mitjans de comunicació i expressió: contes, objectes, cartells, maquetes, etc. No té límits. És un artista social il·limitat.

Calendari

Què fer avui?

Sense actes

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400