Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

LA BANDA OBRERA DEL POBLE

Fent Pinya
Veure imatge de LA BANDA OBRERA DEL POBLE (nova finestra)
Data: 29 d'abril de 2022
Hora: 20:00
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Preu: 15 €
Organitzadors: 
Auditori Barradas

https://barnasants.com/

Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Fa un parell d'anys es van trobar al barri treballador del Poblenou tres artesans de cançons i un activista cultural. La idea va sorgir ràpidament i ben definida : "Hem de fer cançons d'ara, que expliquen la realitat de les treballadores i dels treballadors".

Dit i fet. Es van posar mans a l'obra. Rusó Sala, Enric Hernàez i VerdCel, amb la complicitat de Pere Camps i el Barnasants, han bastit un disc i un concert on la veu protagonista és la classe treballadora.

Descriu el dia a dia d'abús permanent de les Kellys, dels missatgers, dels operaris de les càrniques, de les persones migrades. Ens parla, des de dins, de la dona i el doble maltractament al que és sotmesa: en l'àmbit del treball productiu i també del reproductiu.

Cançons que reivindiquen la importància d'organitzar-se. De sindicar-se. De manifestar-se. Cançons que ens recorden, amb paraula i melodia, que el moviment obrer té la força en la unió. Que aquesta s'ha d'articular, fent pinya, de baix a dalt.

Que així guanyarem espais. Que així creixerà l'arbre de la humanitat: a partir de la llavor del bé comú, si no la deixem de regar.

Organitza Barnasants

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400