Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Cicle de cinema negre: Western Noir

Tots els divendres de maig
Cicle de cinema negre: Western NoirVeure imatge de Cicle de cinema negre: Western Noir (nova finestra)
del 6 al 27 de maig
Hora: 18
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Biblioteca la Bòbila(Biblioteca la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Divendres 6: Conspiración de silencio, de John Sturges

El 1945, un home amb un sol braç arriba al desolat poble de Black Rock. És John MacReedyi cerca a Joe Komaco, un granger japonès el fill del qual li va salvar la vida durant la guerra. El comportament dels veïns és estranyament hostil i groller, i les preguntes de MacReedy sobre Komaco no reben resposta. És evident que oculten alguna cosa, la qual cosa encurioseix del foraster, que no està disposat a marxar sense esbrinar el secret que amaga Black Rock. Adaptació del conte de Howard Breslin, Bad Time at Honda.

Divendres 13: Perseguido, de Raoul Walsh

Jeb Rand és un home turmentat pels records de la seva infància. Adoptat als quatre anys per Medora Callum, després de l’assassinat de tota la seva família, Jeb creix sense problemes a la seva nova llar. No obstant això, els seus traumes infantils tornen una vegada i una altra a través dels seus somnis. I els seus malsons es fan realitat quan reapareix l’home que, després d’acabar amb la seva família, no ha deixat de buscar-lo durant anys per acabar també amb ell.

Divendres 20: Arizona, prisión federal, de Delmer Daves

Dos homes surten de la presó d’Arizona al 1898 i es dirigeixen a una petita ciutat de miners a la recerca d’or i venjança. Un remake en versió western de La jungla de asfalto (1950) de John Huston i basades les dues en la novel·la homònima de W. R. Burnett.

Divendres 27: Encubridora, de Fritz Lang

Vern Haskell recorre tot l’Oest a la recerca de l’home que va violar i va matar a la seva promesa. Algú li diu que potser ho trobarà a Chuck-a-Luck, un ranxo que és propietat de la cantant Altar Keane i serveix d’amagatall a tota classe de criminals. Per entrar al ranxo sense despertar sospites, es fa passar per un facinerós. El problema és que en aquest lloc hi ha una norma inviolable: està prohibit fer preguntes. Basada en la història de Sylvia Richards, Gunsight Whitman.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400