Espectacles

RSS
 • Veure imatge de YouGur amb Carlo Mô (nova finestra)
  Divendres, 21 de gener, 20 h

  YouGur amb Carlo Mô

  dins del cicle GestViu Cicle d'espectacles de Clown Inclusiu

  Carlo Mô apareix carregant un mur a la seva esquena... i sense motiu aparent. Però tot canvia quan el seu pas vol anar-se carregant tot el que es troba, amb l'estranya i única inutilitat d'emmagatzemar-ho tot perquè... si menys és més... quant més serà més?!!!

  Aconsegueix les teves entrades a https://my.weezevent.com/yougur-by-carlo-mo

 • Brams 30 anysVeure imatge de Brams 30 anys (nova finestra)
  Dissabte, 22 de gener, 20 h

  Brams 30 anys

  Baula rere Baula

  Han passat 30 anys, centenars de concerts i més de 13 discos, i l’esperit combatiu que els va fer néixer es manté intacte. Ara, per celebrar aquest aniversari, el grup liderat per Francesc Ribera “Titot” i el músic i productor David Rosell, torna amb un recital molt especial, pensat per a les distàncies curtes, amb què proposen un recorregut per les tres dècades de música, història i compromís col·lectius, acompanyats de convidats molt especials.

 • Veure imatge de POP PER XICS (nova finestra)
  Dissabte, 22 de gener, 18:00 h

  POP PER XICS

  Els SuperHerois

  Els SuperHerois es trobaran amb un enigmàtic personatge que anirà evolucionant fins a convertir-se en un superheroi “atípic”, descobrint que els seus poders són qualitats que tenia amagades.

 • El llarg dinar de NadalVeure imatge de El llarg dinar de Nadal (nova finestra)
  Diumenge, 23 de gener, 19 h

  El llarg dinar de Nadal

  La Ruta 40

  El llarg dinar de Nadal és un espectacle que proposa un joc teatral singular. Un fantàstic text que juga de manera molt particular amb el pas del temps. Amb un original mecanisme de concentració i acceleració, l’espectador veurà com passen per davant dels seus ulls quatre generacions d’una mateixa família, a través de 90 dinars de Nadal, en poc més de 60 minuts de funció i sense cap tall.

 • Veure imatge de ARTURO GAYA (nova finestra)
  Dijous, 27 de gener, 20:00 h

  ARTURO GAYA

  Bonaire 12. Per una altra forma de viure

  Una proposta per una altra manera de viure a través del cant i la paraula sense distància; amb temes de composició pròpia, reivindicant la no pressa, el pensament lliure o posant la música al servei de la poesia.

 • Marina RossellVeure imatge de Marina Rossell (nova finestra)
  Dissabte, 29 de gener, 20 h

  Marina Rossell

  300 crits

  La Marina Rossell, en aquest nou disc, "300 crits", segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Quines cançons crea França després de l’ocupació? I es troba amb “Sous le ciel de Paris” (Sota el cel de París), “Avec le temps” (El temps se’n va) de Léo Ferrer, “J’attendrai” (Jo t’esperaré), “Je ne regrette rien” (No me’n penedeixo de res), d’Edith Piaf… Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions.

 • Veure imatge de INDIRA FERRER (nova finestra)
  Diumenge, 30 de gener, 19:00 h

  INDIRA FERRER

  La luna por la ventana

  El treball musical que presenta la soprano Indira Ferrer s'inspira en el romanticisme característic del cant de Mèxic de la segona meitat del segle XX. En conjunt, l'obra acull diferents peces de clara connotació clàssica, però amb tints populars i folklòrics molt típics del moment social i cultural que va viure el país.

 • Veure imatge de Vine al RUMBÒDROM! (nova finestra)
  del dilluns 31 de gener al divendres 11 de març, 17:30 h

  Vine al RUMBÒDROM!

  Ets dona i vols participar a la Quinzena de la Dansa de L'Hospitalet?

  Ets dona i vols participar a la Quinzena de la Dansa de L’Hospitalet?
  T’agradaria actuar en un dels seus espectacles?

  Doncs vine al RUMBÒDROM!
  El Rumbòdrom és un projecte de dansa participativa amb dones, que consta de dues parts: un bloc de quatre sessions-taller sobre la rumba que ens explicaran la seva història, el seu vincle amb la cultura i la seva pràctica i, finalment, una escenificació en l’espectacle que es representarà l’11 de març a la Plaça de La Bòbila amb les 3 ballarines de la companyia José Manuel Álvarez i un músic en directe.

 • Javier Gurruchaga y la Orquesta MondragónVeure imatge de Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón (nova finestra)
  Dissabte, 5 de febrer 2022, 20 h

  Javier Gurruchaga y la Orquesta Mondragón

  Historias extraordinarias

  Historias extraordinarias és el nou espectacle en forma de recorregut per les genuïnes pàgines de contes i relats fascinants en els que La Mondragón ens ha introduït durant més de quaranta anys. Un viatge que el mateix Gurruchaga defineix com divertit, terrorífic, nostàlgic, vitalista, teatral i musical.

 • #PuertasAbiertasVeure imatge de #PuertasAbiertas (nova finestra)
  Diumenge, 6 de febrer 2022, 19 h

  #PuertasAbiertas

  París està immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat i han provocat desenes de morts. La ciutat està encerclada. Els carrers tallats. El transport públic no funciona. Enfront al col·lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a les seves cases els qui han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obre la porta es troba amb un jove que l'enfronta als seus prejudicis.

 • HamelíVeure imatge de Hamelí (nova finestra)
  del dijous 10 al divendres 11 de febrer, 10 h

  Hamelí

  Hamelí explica la misteriosa desgràcia d'una vila idíl·lica que ben bé podria ser la teva, on hi conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies. Però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica: la població és envaïda per una plaga de rates que ningú no sap d'on han vingut. O potser no han vingut d'enlloc i sempre han estat allà?

 • Veure imatge de HAMELÍ (nova finestra)
  Dissabte, 12 de febrer 2022, 18:00 h

  HAMELÍ

  Xip Xap Teatre

  HAMELÍ explica la misteriosa desgràcia d'una vila idíl·lica que ben bé podria ser la teva, on hi conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies.

 • Para acabar con Eddy BellegueleVeure imatge de Para acabar con Eddy Belleguele (nova finestra)
  Diumenge, 13 de febrer 2022, 19 h

  Para acabar con Eddy Bellegueule

  La Joven Compañía

  Edouard Louis i Eddy Bellegueule són la mateixa persona i no ho són. Para acabar con Eddy Bellegueule, és la historia d’una transformació, la del nen peculiar que ha de sobreviure en un entorn de violència, masclisme, pobresa i homofòbia, en el que té la mala sort de néixer. El nen sensible i inquiet que ha d’amagar el seu veritable jo per ser acceptat.

 • Veure imatge de RAÚL ALCOVER (nova finestra)
  Diumenge, 13 de febrer 2022, 19:00 h

  RAÚL ALCOVER

  Yo hago música, ¿y tú?

  El cantant i compositor granadí, Raúl Alcover, arriba per primer cop al Festival Barnasants amb un bon grapat de cançons.

 • Para acabar con Eddy BellegueuleVeure imatge de Para acabar con Eddy Bellegueule (nova finestra)
  Dilluns, 14 de febrer 2022, 10 h

  Para acabar con Eddy Bellegueule

  La Joven Compañía

  Adaptació teatral de la novel·la d'Edouard Louis. "La veritat és que la rebel·lió contra els meus pares, contra la pobresa, contra la meva classe social, el seu racisme, la seva violència, els seus atavismes, va ser una cosa secundària.. Per a la meva família m'havia convertit en una font de vergonya. No vaig tenir altre opció que la fugida..."

 • Una teràpia integralVeure imatge de Una teràpia integral (nova finestra)
  Divendres, 18 de febrer 2022, 20 h

  Una teràpia integral

  Una teràpia integral és una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. El retrat d’una societat que presumeix d’haver matat la religió però que té encara la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa. Fe en alguna cosa que ens ajudi a trobar sentit a les nostres caòtiques vides, encara que s’aferrin a allò que sembla del tot absurd.

 • Zambayonni & Rafa PonsVeure imatge de Zambayonni & Rafa Pons (nova finestra)
  Dissabte, 19 de febrer 2022, 20 h

  Zambayonni & Rafa Pons

  Ni tú, ni vos, no és només un disc de dos músics que col·laboren. Va una mica més enllà col·locant al públic com un voyeur privilegiat d’una correspondència artística privada entre dos col·legues. Dos cantautors, dos escriptors, però per sobre de tot, dos amics que comencen un diàleg en forma de cançons, 14 temes amb un fil conductor comú però que es presenten com una conversa. De fet, així va arrancar aquesta ventura. Un componia una cançó que inspirava la següent.

 • Veure imatge de ANNA FERRER (nova finestra)
  Dissabte, 19 de febrer 2022, 20:00 h

  ANNA FERRER

  Parenostic

  Parenóstic e´s la culminació´ temporal del procés personal i artístic d’Anna Ferrer, en tant que viu, crea i comparteix la integració´ dels oposats que per ella suposaven la creació´ i la tradició.

 • Les croquetes oblidadesVeure imatge de Les croquetes oblidades (nova finestra)
  del dimarts 22 al dimecres 23 de febrer

  Les croquetes oblidades

  Les Bianchis

  La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació. Acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia.

 • SésVeure imatge de Sés (nova finestra)
  Diumenge, 27 de febrer 2022, 19 h

  Sés

  Liberar as arterias

  Sés, Maria Xosé Silvar, cantautora gallega de trajectòria imparable. Un autèntic fenomen underground que basa el seu èxit en el seu carisma i un discurs valent, contundent i directe que la converteix en un altaveu en defensa de tot allò en què cal creure. Liberar as arterias, és el seu darrer treball discogràfic amb el que segueix evolucionant el particular so que l’ha consagrat.

 • Veure imatge de JOAN REIG (nova finestra)
  Dissabte, 5 de març 2022, 20:00 h

  JOAN REIG

  Bagatzem

  Joan Reig, conegut sobretot per ser el bateria d'Els Pets i també per una llarga trajectòria que l'ha dut a formar part d'altres grups com Mesclat o Refugi, ens presenta ara el segon disc signat amb el seu nom.

 • Manuel GerenaVeure imatge de Manuel Gerena (nova finestra)
  Divendres, 11 de març 2022, 22 h

  Manuel Gerena

  En el marc del festival Barnasants volem celebrar la vida i obra d’aquest magnífic artista, sempre coherent i compromès amb les millors causes, i compartir amb el públic un dels artistes referent de la cultura que es mulla des de la valentia, el talent i la bellesa.

   

 • Veure imatge de ALFONSO MORA (nova finestra)
  Divendres, 11 de març 2022, 20:00 h

  ALFONSO MORA

  Cuatro letras vertical

  Després d'un llarg període dedicat a la comèdia amb el duo Los Martínez, el cantautor de L'Hospitalet torna amb banda per presentar el quart treball discogràfic Cuatro letras vertical, demostrant que la poesia i el rock & roll són més vius que mai.

 • FILIA ET FOBIA - Cia. La TaimadaVeure imatge de FILIA ET FOBIA - Cia. La Taimada (nova finestra)
  Divendres, 11 de març, 19 i 20:30 h

  FILIA ET FOBIA - Cia. La Taimada

  Gratuït amb aforament limitat

  La bellesa és inaprehensible. Exigeix un acte incommensurable d’amor i d’odi. La bellesa és com la bondat, la desitges desesperadament fins que se t’acosta massa. Llavors embruta, esguita i et taca… I tu, blanc i asèptic, desesperat i sol, només vols fer-la callar.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Lasala - FightVeure imatge de Lasala - Fight (nova finestra)
  Dissabte, 12 de març, 12 h

  FIGHT amb Lasala / RODA amb Marea Danza

  Gratuït amb aforament limitat

  Lasala
  FIGHT

  Companyia basca centrada en la generació d’un llenguatge físic i una estètica actual. Aquesta peça es basa en la relació que l’ésser humà té amb la lluita, un vincle primitiu present de de l’inici dels temps.

  Marea Danza
  RODA

  Premi MAX 2020 Millor Coreografia.
  Roda és una peça coreogràfica amb la que Marea Danza recupera el folclor valencià i l’apropa a la creació contemporània.

  Quinzena Metropolitana de Dansa

 • Elektra.25Veure imatge de Elektra.25 (nova finestra)
  Diumenge, 13 de març 2022, 19 h

  Elektra.25

  Atalaya

  Elektra.25, recupera el millor de la posada en escena d’un dels grans muntatges teatrals del teatre andalús de les darreres dècades. La primera versió, de fa 25 anys, va ser nominada Premi al millor espectacle andalús. En aquesta nova versió, Atalaya recupera l’essència inicial introduint canvis importants i aportacions que potencien encara més el seu valor.

 • La plaça del DiamantVeure imatge de La plaça del Diamant (nova finestra)
  del dimarts 15 al dimecres 16 de març

  La plaça del Diamant

  Companyia Mea Culpa

  Adaptació teatral de la novel·la La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda. Una posada en escena senzilla, amb uns efectes audiovisuals impactants i sobretot la destresa en seleccionar els punts clau de la història.