Activitats al carrer

RSS
 • Futbol MasculíVeure imatge de Futbol, Volei i Basket per a joves (nova finestra)
  Del divendres 9 de setembre al divendres 23 de desembre
 • fotoVeure imatge de L'EMMCA a l'Acollidora (nova finestra)
  Del dilluns 26 de setembre de 2022 al dilluns 26 de juny de 2023, 19.00 h

  L'EMMCA a l'Acollidora

  L'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts participa en la concentració a l'acollidora amb diferents actuacions durant el curs. 

 • ArquiniñosVeure imatge de Activitat Formativa i Cultural al Parc de Matacavalls (nova finestra)
  Del dissabte 1 d'octubre al divendres 23 de desembre

  Activitat Formativa i Cultural al Parc de Matacavalls

  Arquiniños, Hip Hop Comercial i Imagin Art
 • Veure imatge de XVII Cicle Blues & Boogie L'Hospitatel 2022 (nova finestra)
  Del dissabte 22 d'octubre al dissabte 26 de novembre

  XVII Cicle Blues & Boogie L'Hospitatel 2022

  La XVII edició del Cicle de Blues & Boogie de L'Hospitalet, que organitza el Centre Cultural Collblanc-Torrasa, se celebrarà entre el 22 d'octubre i el 26 de novembre i comptarà amb més d'una vintena d'activitats i concerts que tindran lloc en diferents escenaris de la ciutat, amb l'objectiu d'apropar la música i la cultura afroamericana a tots els veïns.

  En aquesta edició destaca la presència de la blueswoman californiana Tia Carroll, una de les referents mundials del gènere, acompanyada per Alabama Mike, un dels millors representants actuals del blues tradicional. Completen el cartell una vintena de bandes i artistes com Nestor Pardo, els pianistes Lluis Coloma, Frank Muschalle i Ladyva, Doghouse Sam & His Magnatones, Richard Ray Farrel, Scaramanga, Emma Fernández & Agustí Burriel, Roger Wade & Marion Wade amb Balta Bordoy, la SBB Blueswomen Band, Lust 'n' Found, Wax & Boogie, Hernan 'Chino' Senra, Big Mama amb Joan Pau Cumellas, i 'Raspa' García.

  A més, hi haurà espais per a músiques germanes del blues, com el gospel, a càrrec de l'agrupació local New Gospel, la música dels Apalatxes, amb la Barcelona Bluegrass Band, i el jazz, amb la banda Maria Esteban Quintet. El cicle inclourà a més, com ja és habitual, presentacions de llibres, exposicions, conferències, i un cercaviles musical a l'estil Nova Orleans, protagonitzat per alumnes de diferents centres educatius de L'Hospitalet.

  Tots els concerts i activitats són gratuïtes i d’accés lliure fins completar aforament, excepte el concert de tancament amb el Boogie Woogie Jubilee. 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400