Arts plàstiques i visuals

RSS
 • Veure imatge de Exposició de fotografia: Altres cares del Brasil (nova finestra)
  del dilluns 6 al dijous 30 de setembre

  Exposició de fotografia: Altres cares del Brasil

  Fotografies de Laurence Lalloué Comissària: Etel Reis

  Els països en general tenen moltes “cares, vàries estan a la vista, algunes fins i tot es transformen en clixés. Unes altres estan més ocultes. Quan comencem a analitzar, percebem que aquest tema donava marge a un doble sentit: cara/costat i cara/rostre. Les fotografies de Laurence Lalloué (Bagnols-sud-Cèze, França, 1976) ens porten a aquest viatge metafòric que entrellaça imatges amb paraules.

   

 • Veure imatge de Taller de producció audiovisual. NOVA EDICIÓ! (nova finestra)
  del dilluns 13 de setembre al dilluns 20 de desembre, de 17.30 a 20.30h

  Taller de producció audiovisual. NOVA EDICIÓ!

  Inscripcions obertes a partir del 30 d'agost

  Vols ser directora, actor, guionista, operador, sonodista, músic, càmera, fotògraf... Participa d’una experiència innovadora. Forma part d’un taller en forma de  productora audiovisual per tal de millorar les teves competències.

 • Veure imatge de De l’obra: © Vicens Vacca, Barcelona, 2021. (nova finestra)
  del dimecres 15 de setembre de 2021 al diumenge 9 de gener de 2022

  Vicens Vacca. Fora de cap lloc

  En el marc del festival Barcelona Gallery Weekend

  El Centre d’Art Tecla Sala presenta la primera retrospectiva dedicada a Vicens Vacca, un dels artistes de referència de l’art sonor a Catalunya, amb una selecció de quinze treballs que van des de la dècada dels anys vuitanta fins a l’actualitat.

 • Quadre exposició Arranz-Bravo. Present continuVeure imatge de Arranz-Bravo. Present continu (nova finestra)
  del dimecres 15 de setembre al diumenge 21 de novembre

  Arranz-Bravo. Present continu

  La fundació Arranz-Bravo celebra els vuitanta anys del pintor Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941) amb una gran exposició dedicada a la seva obra actual. A través d’un  àmplia selecció de pintures, escultures i obra sobre paper, l’exposició vol celebrar el moment artístic present d’un dels pintors catalans vius més rellevants de la generació dels anys seixanta, que segueix en plena activitat artística.

 • Veure imatge de Autoretrats en temps de confinament, d'Agustín fructuoso (nova finestra)
  del dimecres 15 de setembre al diumenge 24 d'octubre

  Autoretrats en temps de confinament, d'Agustín fructuoso

  En el marc del Barcelona Gallery Weekend

  Agustín Fructuoso davant la impossibilitat d'anar al seu taller durant el primer confinament de l'any 2020 es va proposar realitzar un autoretrat diari fins que se li esgotés el paper disposible a casa seva. El resultat de l'autoproposta van ser 62 dibuixos que han donat lloc a la publicació d'un llibre i una exposició.

 • Veure imatge de XIC TALLERS PRESENCIALS  (nova finestra)
  del dilluns 20 de setembre al divendres 31 de desembre

  XIC TALLERS PRESENCIALS 

  Tallers i cursos de la Xarxa d'intercavi de Coneixements Octubre-Desembre 2021

  Des del  CCCT us informem de la voluntat de reactivar els tallers i activitats  de la XIC. Al igual que la programació escènica, les exposicions i les cessions a tercers.
  Recordem que les mesures de seguretat referents al Covid19 seguiran vigents. L’ús de mascareta, l’ús d’hidrogel i la distancia entre persones, seran obligatòries.
  Així mateix, els aforaments  estaran marcats per la normativa vigent segons l’espai. 

 • Veure imatge de Exposició de Fotografia Genealogia de Rodrigo Flechoso (nova finestra)
  del dilluns 20 de setembre al dimarts 12 d'octubre

  Exposició de Fotografia Genealogia de Rodrigo Flechoso

  Dins de Revela’T 2021 (Barcelona) Revela’T Festival Internacional de Fotografía Analógica de Vilassar de D’Alt (Barcelona), 2021

  "Gnealogia" representa el diàleg que l'artista realitza amb el passat a través de les poques fotografies guardades en un rodet 35mm pel seu pare, la casa de Gallegos del Río es transforma en un exorcisme intern familiar, autobiogràfic. Aquesta obra, triada per exposar en la IX Edició del Revela’T forma part d'un projecte major, que va denominar “Gallegos del Río”, un treball de recerca que realitza des de 2017 sobre la casa familiar del poble on vivien els seus avis i altres familiars.


   

 • Veure imatge de Exposició. Relacionar la vida. (nova finestra)
  del divendres 1 al dimarts 19 d'octubre

  Exposició. Relacionar la vida.

  Produïda per Associació Grupo Teatro Imagina.

  Projecte que posa en contacte alumnes de dues escoles del municipi amb persones adultes diagnosticades amb trastorns mentals.

 • Veure imatge de Exposició. Vull emocionar-te (nova finestra)
  del divendres 1 al dimarts 19 d'octubre

  Exposició. Vull emocionar-te

  Produïda per SRC Santa Eulàlia.

  Fa ara casi una dècada, l’Escola Sant Jaume de la FEP i l’SRC Santa Eulàlia van engegar un projecte de col·laboració que suposava la trobada entre dos col·lectius i realitats diferents.

 • Veure imatge de De la fotografia: © Lolo & Sosaku (nova finestra)
  Dijous, 7 d'octubre, 19.30 h

  Cens d’Artistes de Catalunya

  Presentació del cens i performance dels artistes Lolo & Sosaku

  El dijous 7 d’octubre el Centre d’Art Tecla Sala acollirà la presentació del Cens d’Artistes de Catalunya i una performance dels artistes Lolo & Sosaku.

 • Veure imatge de Aprèn a dibuixar un còmic (nova finestra)
  del dilluns 18 al dilluns 25 d'octubre, 18:00 h

  Aprèn a dibuixar un còmic

  En aquest taller aprendràs les nocions bàsiques de la narració seqüencial, els diferents estils i gèneres, el disseny de personatges, alguns "trucs" de l'ofici de dibuixant... Taller de còmic  a càrrec de Raul Deamo . Dues sessions de 90 minuts cadascuna.

 • Veure imatge de 6a Edició Cicle OUT·SIDE (nova finestra)
  del divendres 22 d'octubre al dissabte 6 de novembre, 19 h

  6a Edició Cicle OUT·SIDE

  Músiques contemporànies als centres d'art

  OUT·SIDE és un festival de músiques inusuals i noves creacions sonores que té lloc als centres d’art sensibles amb els nous llenguatges contemporanis. Aquest festival creat el 2016 és l’únic a Catalunya d’aquestes característiques que aposta per donar visibilitat a noves músiques i propostes sonores.

 • Veure imatge de XVI CICLE L'H BLUES & BOOGIE 2021 (nova finestra)
  del dissabte 23 d'octubre al dissabte 27 de novembre

  XVI CICLE L'H BLUES & BOOGIE 2021

  Octubre-novembre 2021

  La XVI edició de Festival de Blues & Boogie de L'Hospitalet, que organitza el Centre Cultural Collblanc-Torrassa, es celebrarà entre el 23 d'octubre i el 27 de novembre i comptarà amb més d'una dotzena d'activitats i concerts que tindran lloc a diferents escenaris de la ciutat.

  En el cartell d'aquesta edició destaquen la presència del bluesman nord-americà Watermelon Slim, la nova estrella de el soul britànic JP Bimeni, els pianistes de boogie-woogie Frank Muschalle, Paddy Middler i Lluís Coloma Trio, a més del duo madrileny Quique Gómez & Curro Serrano, una formació liderada per August Tharrats i les bandes Blues Train, Boozan Dukes i Lust & Fun.

  El cicle inclourà a més, com és habitual, presentacions de llibres, exposicions, conferències, documentals, una jornada especial dedicada a l'gospel i una cercavila musical a l'estil New Orleans protagonitzat per alumnes de l’EMMCA i diferents centres educatius de L'Hospitalet'.

 • Veure imatge de De la fotografia i l'obra: © Lúa Coderch (nova finestra)
  del dijous 4 de novembre de 2021 al diumenge 9 de gener de 2022

  Lúa Coderch. Palau de vent

  En el marc del Festival Loop Barcelona

  L’obra Palau de vent, de l’artista Lúa Coderch, ha sigut co-guanyadora del 7è Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres Territorials d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica, Departament de Cultura Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona.

 • Veure imatge de De la fotografia i l'obra: © Alberto Peral (nova finestra)
  del dijous 25 de novembre de 2021 al diumenge 15 de maig de 2022

  Alberto Peral. Redonda redonda

  Alberto Peral proposa un conjunt d’obres en les que el material i la seva relació amb l’espai esdevenen la seva raó de ser.

 • Veure imatge de De la fotografia i l'obra: © Rubén Verdú (nova finestra)
  del divendres 25 de març al diumenge 10 de juliol

  Rubén Verdú. Optòpia

  L’univers està sotmès a un petit òrgan. La llum alimenta a través seu la patologia incessant que ens ha escindit del tot i que ens fa creure que el mantenim sota control. Rubén Verdú (Caracas 1962) no produeix obra per ser vista. La motivació d’aquest artista és parar una trampa amb què descobrir les múltiples facetes d’aquest ull que, instal·lat al centre d’una utopia mil·lenària, determina el nostre coneixement i comportament. En una paraula, l’ull que ens ha portat a creure que som humans.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400