Exposicions

 • A l'agenda i en vermell!
  Activitats al barri Collblanc - la Torrassa
  del 9 de gener al 31 de març
  Veure imatge de A l'agenda i en vermell! (nova finestra)
  Per començar amb bon peu l'any: Progamacions musicals, exposicions, tallers, intercanvis... tot al vostre abast.

  Veniu i gaudiu!
 • Exposició “El buen vivir” Gaudir millora la salut.
  realitzada per la Taula de Salut Comunitària de Collblanc-la Torrassa i el Projecte ICI
  de l'1 al 31 de març
  Veure imatge de Exposició “El buen vivir” Gaudir millora la salut. (nova finestra)
  El 80 % dels factors que determinen la salut de les persones es troben fora del sistema sanitari: tenen un origen social.

  La sala d’exposicions del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa acull l’exposició “El buen vivir”- Gaudir millora la salut, que ha impulsat la Taula de Salut Comunitària de Collblanc la Torrassa i el projecte ICI.

  Habitualment, es pensa que les circumstàncies que determinen la salut de les persones són les que vénen donades per la genètica. Des d’aquesta perspectiva, la conservació d’un bon estat de salut dependria, en bona part, de les possibilitats d’accedir a un sistema sanitari avançat.

  Existeixen, però, altres factors que influeixen en major mesura en la salut de les persones. Aquests depenen de les persones i el seu entorn. Així, factors com ara l’estil de vida, les xarxes de relacions, les condicions laborals i de l’habitatge, la cura durant els primers anys de vida, les possibilitats d’accedir a l’educació i a la cultura, l’estat del medi ambient i l’accés a espais verds o al transport públic són determinants per a una bona salut física, mental i social.
 • Exposició: “CREANT ÉSSERS”, d’Albert Alforcea
  Il·lustracions de personatges fantàstics
  del 19 d'abril al 12 de maig
  Veure imatge de Exposició: “CREANT ÉSSERS”, d’Albert Alforcea (nova finestra)
  Al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa podeu visitar aquesta interessant exposició d’il•lustracions de l’Albert Alforcea, un polifacètic autor que, en el seu camí artístic, ha combinat la música, l'escriptura i el dibuix.

  La inauguració de l'exposició tindrà lloc dimecres 19 d'abril de 2017, a les 19 hores.

  Alforcea, com a il•lustrador, ha treballat en publicitat i també ha realitzat diverses exposicions.
  Ha escrit i il•lustrat els llibres: "El sueño azul", "Guia de los seres fantásticos del hogar", “Rescat al pic de les Bruixes", "El Llibre dels éssers fantàstics de Catalunya "," El llibre dels éssers fantàstics de l'escola "," Sis i un tros de fusta " i és autor de "Brim el cazahadas".
 • XIC
 • Blues & Boogie L’Hospitalet
 • Facebook Pocket Concerts
CENTRE CULTURAL COLLBLANC-LA TORRASSA - C/ Mare de Déu dels desemparats, 87 - 08904 L'Hospitalet - Telf: 93 403 62 53 - Fax: 93 403 62 60
Anar a Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)